Hunden har rodet i huset – men ejeren begynder at grine da hun ser vovsens uventede reaktion

De fleste hundeejere har med garanti prøvet at komme hjem til deres højtelskede hund bare for at opdage, at den har lavet ulykker i hjemmet, mens man selv har været på job, ude at handle eller noget helt tredje.

Hunden Matzo i videoen nedenfor er ingen undtagelse.

Under normale omstændigheder er han en meget velopdragen og lydig hund. Men selv om han efterhånden er blevet 16 år gammel, har han han alligevel brug for at afprøve sine grænser fra tid til anden. Hvilket vi ser et glimrende eksempel på i videoen nedenfor, som i skrivende stund er blevet set mere end 4 millioner gange på Youtube.

Er meget skyldig

Mens ejeren ikke var hjemme så hunden en mulighed for at rode i skraldespanden, selvom han udemærket er klar over, at det er strengt forbudt. Men da vovsen bliver opdaget og konfronteret med sine narrestreger, er han udemærket klar over, hvilket metoder kan skal tage i brug for at undgå at få skældud.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men kan dog godt fortælle, at ejeren begyndte at skraldgrine, da hun så meget skyldige hunds uventede reaktion!

Hunden blev tilgivet øjeblikkeligt, hvilket man bestemt ikke kan klandre ejeren for, når man ser Matzis nuttede reaktion!

Se selv her nedenfor!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=oIowI2Of6JE” /]

Tøv ikke med at dele hundens reaktion med dine venner på Facebook, hvis den også gav dig et smil på læben!