Hunden hader at få klippet kløer – se nu ejerens geniale løsning, som hyldes verden over

Som hundeejer ved man udemærket, at ens hund ikke ligefrem elsker at komme til hverken dyrlægen eller hundefrisøren.

Selv om en lille klipning ofte er mindre skræmmende end et besøg hos den uhyggelige dyrlæge, kan det stadig være ubehageligt for hunde at se ens saks eller barbermaskine i nærheden af pelsen.

En anden lidt skræmmende oplevelse for vores elskede hunde er at få klippet kløerne.

De fleste hunde, herunder mine to egne, hader at få klippet deres kløer. Og når man tænker over det – hvorfor skulle de ikke hade det? Det er jo skræmmende at se en negleklipper mod de følsomme kløer, at det er også altid vanskeligt at få hunden til at forstå, at det er for deres eget bedste, og at det hele nok skal gå.

Pixabay

Og hvis man først mislykkes én gang, er det utrolig svært at genvinde deres tillid.

Spredes verden over

Kendal Peifer ved alt for godt, at hendes elskede hund hader at få klippet kløer. Men for at forsimple hele processen kom hendes kloge far på en genial idé, der omfattede noget så uventet som en håndtaske og en træningsstang.

Denne hundeejer vidste med det samme, at hun var nødt til at dele tricket videre til andre hundeejere!

I februar sidste år offentliggjorde Kendal to billeder på Twitter med sine far, der var i fuld gang med at klippe deres hunds kløer. På bare 48 timer var Twitter-opslaget blevet delt 50.000 gange og fået 200.000 likes.

Mange var mægtigt imponeret af farens geniale løsning.

Twitter/@KendalPeifer

Hvem havde fået den tanke at købe en håndtaske, klippe hul til poterne og herefter lave den om til en komfortabel hundesele? Da faren var færdig med sin opfindelse, satte han hunden i den for at kunne klippe kløerne – alt for hundens bedste.

Twitter/@KendalPeifer

Dyrevenner verden over har nu hyldet succestricket.

Hvilken vidunderlig far!”, skriver en

“Det her er det bedste, jeg har set”, mener en anden.

“Din far er et geni og bør hyldes”, mener en tredje.

Ifølge Kendal blev hendes hund meget roligere, da faren brugte denne geniale metode til at klippe kløerne. Det her er en virkelig genial idé – og jeg kan faktisk ikke stoppe med at smile, når jeg tænker på hvor simpelt det er!

Synes du også, at det her var smart? Så tryk på del-knappen for at sprede tricket videre til dine venner!