Hunden finder en stor pakke udenfor døren, får færten af en velkendt duft og eksploderer af glæde

Hunde er helt fantastiske! De har en helt utrolig evne til at lære af menneskers opførsel, og har også let ved at skabe stærke bånd til de personer, de kan lide. Det har vi set mange hjertevarme eksempler på i årenes løb.

Man siger, at hunde har en dårlig forståelse for tid, hvert fald betydelig værre end mennesker – men dette vidunderlige klip nedenfor får mig næsten til at betvivle den påstand!

Jeg kan huske fra min barndom, at vores nabo havde en stor schæfer kaldet Laban. Han gik altid løs i deres baghave, men løb aldrig væk. Eller det vil sige, lige bortset fra når nogen af vores familiemedlemmer eller venner kom gående ind mod vores hus – så løb Laban altid hen til dem og bød dem velkommen. Det var altid lige hyggeligt at få en så livskræftende og kærlig velkomst.

Mange mener, at hunde, hvilket nok afhænger af race, har en dårlig tidsopfattelse. Tre dage eller tre måneder er cirka det samme for dem, når det kommer til, hvornår de sidst har mødt en bestemt person. Men dette klip (nedenfor) for mig næsten til at tvivle på den påstand.

Glædesrus

Golden retriveren Sandys ejer var flyttet til USA, men havde efterladt sin elskede hund hjemme hos forældrene i Skotland. Men en dag dukker der pludselig en stor pakke op lige udenfor døren.

Først er Sandy meget nysgerrig omkring, hvad der kan være i den store pakke. Men kort efter bliver der pludselig stukket en hånd ud – og hunden begynder at få færten af en velkendt duft. Så bliver Sandy helt vild af glæde – og hunden eksploderer næsten i en glædesrus, da ejer (som gemmer sig i pakken) kommer ud af kassen.

Hun er kommet hjem på besøg og ville overraske sin elskede hund på en speciel måde – og Sandys reaktion er virkelig hjertevarmende! Jeg kan ikke lade være med at smile af den grænseløse og kærlige glæde!

[arve url=”https://youtu.be/S_9eLh2xsuY” /]

Del videoen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!