Hunden er træt af pigens fløjtespil hver aften – men lyt nu til hundens svar på tiltale

De fleste af os elsker musik og nyder at synge eller nynne med til en sang.

Nogle gange kan det dog blive for meget, og man vil bare have stilhed. Det kan jeg især huske, da jeg var lille, og min søster forsøgte at lære at spille guitar. Stort set hver aften var der larm fra hendes værelse, og til sidst var mine forældre nødt til at indføre tidsbegrænsning på, hvor lang tid hun måtte spille.

At blive irriteret over sådanne småting, som man vel kan kalde det, føles dog meget menneskeligt – men tidligere i dag fandt jeg en video på nettet, der beviser, at selv dyr kan få nok af unge håbefulde musikere, der er ved at lære at bruge et instrument.

Klippet nedenfor er blevet kåret som et af USA’s sjoveste, og er blevet set over 13 millioner gange på Youtube. En pige har stillet et kamera op for at filme, mens hun øver sit fløjtespil i stuen. Det gør hun så godt som hver aften.

På gulvet bag hende ligger familiens hund, en golden retriever. Men når pigen begynder at spille fløjte, går der ikke lang tid, før man hører en uventet reaktion fra hunden på gulvet.

Det er lidt uklart, om han forsøger at synge med, eller bare er meget træt af pigens fløjtespil – men jeg er næsten overbevist om, at det handler om det sidstnævnte. For hunden virker ikke alt for begejstret over, at hun bliver ved med at spille fløjte.

En anden sjov detalje er, at hunden ikke rejser sig op og går derfra – hvis det nu er, at han er træt af pigens fløjtespil. Under alle omstændigheder kan pigen ikke lade være med at grine, når familiens golden retriver meget tydeligt viser sin utilfredshed med hendes fløjtespil.

Se det sjove klip nedenfor! Det er alt for nuttet!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=1khvZBQjOa8″ /]

Jeg fik mig et godt grin af denne video. Tøv ikke med at DELE den med dine venner, den vil med garanti give dem et smil på læben!