Hjort går ind i butikken: 30 minutter senere vender hun tilbage med utrolig overraskelse

Det hører ikke til almindelighederne at se dyr, der normalt lever i naturen, komme helt tæt på mennesker eller byerne.

Men ligesom mennesker er dyr nysgerrige skabninger, og nogle gange får nysgerrigheden overtaget, og så dukker de op, hvor vi mindst venter det.

Det oplevede Lori Jones, en amerikansk butikassistent, da hun fik besøg af en hjort, der meget nonchalant kiggende ind i butikken for at se på varerne.

Lori lokkede hjorten ud af butikken igen med lidt mad, men den vendte tilbage 30 minutter senere med en overraskelse.

Hjorte er uhørt smukke dyr, som man desværre ikke ser så ofte, da de foretrækker at være i skoven. Derudover er de også meget diskrete, hvilket gør, at man ikke altid opfatter dem, når de strejfer rundt.

Kiggede på solbriller

Derfor kunne butikassistenten Lori Jones heller ikke tro sine egne øjne, da en hjort pludselig kom på besøg i hendes butik i Colorado i USA, skriver Boredpanda. Butikken var helt tom og den nysgerrige hunhjort kiggede nysgerrigt rundt i butikken.

Fotokilde: The Dodo

Hjorten følte sig straks velkommen i butikken.

Fotokilde: The Dodo

– Det var virkelig sjovt. Hun kiggede primært på solbrillerne og chipsene, fortæller Lori Jones til The Dodo, ifølge Boredpanda.

Fotokilde: The Dodo

Blev lokket ud med mad

Men Lori var til sidst nødt til at lokke den uventede gæst ud af butikken igen med lidt mad. Hun vinkede farvel til hjorten uden at tænke videre over, at de nogensinde skulle ses igen.

Men bare 30 minutter senere dukkede den nysgerrige hjort op igen – og denne gang havde hun fået følgeskab.

Fotokilde: The Dodo

Med sig havde hun sine hjortekid, og det virkede til, at de var meget velopdragne, for de stod og ventede uden for butikken.

”Kan vi også komme ind?”

– De stod i døråbningen og kiggende ind  med et blik, der sagde “Kan vi også komme ind”. Men jeg var nødt til at sige nej. Det var utroligt sjovt, siger Lori Jones.

Hjorten kom dog ind i butikken igen, hun var lækkersulten efter mere mad. Denne gang gav Lori hele familien mad og sendte dem væk igen.

Tænk at få så fint besøg! Tryk nu på del-knappen, så flere kan se billederne af denne søde hjortefamilie!