Hestene forsvandt sporløst hver dag – men se nu når “tyven” tages på fersk gerning

Heste er utroligt fascinerende dyr. De kan danne stærke forhold til deres ejere, er loyale, ofte legesyge og meget intelligente.

Sidstnævnte tænker man ikke så meget over, men det er virkelig forbløffende, hvad heste kan lære.

Men var du klar over, at de kan være både låsesmede og indbrudstyve? Nej, det vidste jeg heller ikke – men hesten Mariska er faktisk et multitalent.

Ejerne af hestene i stalden, hvor Mariska holder til, begyndte at undre sig over, hvordan de var kommet ud af deres bokse – eftersom ingen havde åbnet dem. Var der en tyv på spil, der forsøgte at stjæle deres heste?

Hesteverdenens svar på Houdini

Naj, det var ikke helt tilfældet – eftersom hestene trods alt stadigvæk gik rundt på området udenfor.

Men der var dog et eller andet mærkeligt og mystisk over, at de var blevet lukket ud. For dørene til boksene blev trods alt ikke åbnet af sig selv. Men alligevel forsvandt flere heste ud af deres bokse i løbet af natten – og det skete flere gange.

Youtube

For at finde svar på mysteriet valgte man at sætte kameraer op for at finde ud af, hvad der egentlig foregik i stalden. Så opdagede de det utrolige – hesten Mariska viste sig nemlig at være en mester-låsesmed!

Youtube

I den fascinerende video nedenfor kan du se den dygtige hest først lukke sig selv ud af sin egen boks – hvorefter hun hjælper sine venner ud. Jeg har aldrig set noget lignende – det her må det være hesteverdenens svar på Houdini.

Videoen er i skrivende stund set over 12 millioner gange – og det er umuligt ikke at smile, når man ser den dygtige hest meget metodisk og roligt åbne låge efter låge op.

Det her er virkelig imponerende! Tryk på DEL, hvis du er enig, så kan dine venner også se videoen med den intelligente hest!