Hesten vil have manden til at klø hende, men han nægter – føllets revanche har fået millioner til at grine

Heste er vidunderlige skabninger- der elsker at blive forkælet og føle, at mennesker godt kan lide dem. Få tilfælde ser man et dyr nyde livet så meget, som når en hest bliver klappet eller striglet.

Det sjove klip (nedenfor) handler lidt om det – og har nu fået millioner til at grine!

Da min søster og jeg voksede op, havde hun en hest, hun havde valgt at kalde Blackie. For ham var det bedste i verden at blive striglet med en hård børste, mens han stod i sin store bås. Der kunne kan smæske sig lystigt i hø, bevæge sig lidt frit, men samtidig blive forkælet.

Han havde selvfølgelig heller intet imod at blive redet. Så var der altid fuld fart på drengen, og det var altid hyggeligt at besøge ham med min søster.

Men Blackie var selvfølgelig ikke unik. De fleste heste har let ved at skabe stærke bånd til mennesker, og de er virkelig kloge dyr, som med lethed lærer menneskers opførsel.

Er blevet set 3 millioner gange

Selvom de er søde og hyggelige, har de også en utrolig styrke. Jeg kan ganske ikke lade være med at blive forbløffet, når jeg ser, hvad nogle heste er i stand til!

Føllet i klippet nedenfor har noget, hun elsker højere end noget andet – at blive kløet. Især længere nede på ryggen, næsten ved numsen.

Manden i videoen opfylder hestens ønske, men da han pludselig stopper, kan man tydeligt se, hvad hun mener om situationen. Det her er en meget stædig dame!

Hun får sin vilje til en vis grad, men til sidst går manden lidt væk for at vise, at hyggestunden er forbi. Men så kommer revanchen – som lyn fra en klar himmel!

Klippet er blevet set over 3 millioner gange på Youtube – og det virker til, at alle har grint højt! Det er utvivlsomt en stædig men meget klog hest, du nu får at se i videoen nedenfor!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/JSt1G7NK22k” /]

Del nu hvis denne søde hest også gav dig et smil på læben!