Hest hører sin yndlingssang starte, nikker til ejeren og får hele publikum til at gnide sig i øjnene

Heste er yderst kloge dyr. De har en helt unik evne til at lære af, hvad vi mennesker gør, og dermed lære utrolige tricks.

Gennem årene har vi set prøver på heste, som danser på bagbenene, hopper rundt og sågar sidesteppe – men hvad den dansende hest i videoen nedenfor er i stand til, er nyt for mig!

Selv om det kan lyde underligt, at en hest kan lide en bestemt slags musik, så virker det til at være tilfældet. Ifølge hjemmesiden TheHorse kan noget musik stresse heste, mens andre genrer eller sange kan virke beroligende.

En undersøgelse offentliggjort på hjemmesiden viste, at det primært er rock og jazz, som gør heste stressede og nervøse, mens country og klassisk musik beroliger dem.

Der findes selvfølgelig undtagelser, men ikke desto mindre er det interessant, at man har forsket i netop dette – og forkærligheden til contry-musik er nok årsagen til, at Billy Ray Cyrus’ “Achy Breaky Heart” er denne hests yndlingssang!

Vidunderlig opvisning

Se bare danseopvisningen i videoen nedenfor! Jeg har aldrig set noget lignende! Det er næsten umuligt at lade være med at smile, når man ser hestens show!

[arve url=”https://youtu.be/HuYV5VhHzvM” /]

DEL hvis du også blev imponeret af dette show!