Hele familien sover over hver morgen - så afslører kameraet den nuttede årsag

Hele familien sover over hver morgen – så afslører kameraet den nuttede årsag

Det er pokkers irriterende at sove over. Man flyver stresset ud af sengen, haster igennem morgenrutinerne, hvor man sjældent når at spise morgenmad – hvorefter man løber ud af døren for at møde på arbejde.

Kort sagt er det sjældent en god start på dagen.

Et brasiliansk par stiller altid mobiltelefonens alarm for at vågne om morgenen, men efter et stykke tid stoppede det ganske enkelt med at virke. De vågnede ikke, men det virkede ikke til, at der var noget galt med telefonen.

Slukker alarmen

Men det skulle vise sig, at det var parrets kat, Joaquim, der var grunden til, at de begyndte at sove over hver dag, skriver Ladbible. Katten havde lært, hvordan man slukker en mobilalarm – lidt ligesom et morgentræt menneske.

Youtube

Det hele kan man se i et viralt klip. Når alarmen begynder at ringe, skynder katten sig at hoppe ned fra sin egen seng.

Youtube

Herefter går den hen til bordet med mobiltelefonen, hopper op og lægger telefonen på en måde, så han kan se skærmen. Med poten begynder Jaquim så febrilsk at slå til telefonen for at få den til at stoppe med at larme. Det lykkes faktisk katten – og den virker til at være meget kyndig ud i det der med teknik.

Youtube

Han slukker alarmen som et morgentræt menneske – og hopper bagefter tilbage til den bløde seng. Da ejerne opdager, hvad der foregår, kan de ikke lade være med at grine – og fremover er familien nok til at finde en anden løsning til at vågne om morgenen.

Tøv ikke med at trykke på DEL, så dine venner også kan se videoen med den kloge kat!