Bjørnen sniger sig ind i haven og hopper i poolen – se nu reaktionen, der får hele nettet til at juble

Netop nu oplever vi her i Danmark en af de varmeste somre i umindelige tider. Selvom det selvfølgelig virker lidt dumt at klage over det gode vejr, så kan det næsten blive for meget af det gode. Lidt kølende regn ville absolut ikke skade.

Især ikke for de dyr og landmænd, der lider under tørken. Det er en skam, at noget så smukt som godt vejr skal have ødelæggende konsekvenser for nogle.

Derfor er det også vigtigt, at vi så vidt muligt hjælper disse individer med at lindre plagen.

Med det sagt fører det lækre sommervejr også meget godt med sig – og det er alt det, vi vælger at fokusere på i dag.

Glæde, sol og strand, hyggelige grillaftener og samtaler på udeserveringer er bare nogle af de herligheder, som vi kan nyde godt af i øjeblikket.

Noget af det bedste ved sommeren er at tage en kølende dukkert. Når det kølige vand møder den varme hud, så føler man virkelig, at det er sommer.

Sneg sig ind i haven

Men det er ikke kun mennesker, der kan føle glæde ved en kølende dukkert. Klippet nedenfor med en tam bjørn, der elsker sin pool, er noget af det bedste jeg har set længe – og jeg kan virkelig forholde mig til bamsebjørnens glæde.

Bjørnen Bruiser bor i et naturreservat med flere bjørne, hvor de virkelig nyder livet. Denne varme sommerdag så reservatets ejer, at Bruiser sneg sig ind i baghaven til poolen – og ejeren fandt straks kameraet frem for at filme.

Og hvad han forevigede på film er intet mindre end fantastisk, og nu er bjørnens legestund i poolen set af over 8 millioner på Youtube. Bjørnens glæde minder næsten om et menneskes!

En sødere og mere legesyg bjørn skal man lede længe efter!

[arve url=”https://youtu.be/I-yqvT8vKZc” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis den legesyge bjørn gav dig et smil på læben!