Kvinde griner hånligt da hun efterlader hund i varm bil – så haster politiet til stedet og tager genial hævn

Vi har desværre hørt alt for mange historie om dyr, der er døde af overophedning, efter de er blevet efterladt i bilen på en varm sommerdag. Selvom vi konstant bliver advaret, og er klar over livsfaren, fortsætter mennesker alligevel med at behandle deres hunde på denne måde.

Personligt synes jeg, at det ikke længere kan undskyldes. Det burde være sund fornuft ikke at efterlade sin hund i en bil på en parkeringsplads, når solen står højt på himlen. Men arrogante kæledyrsejere udsætter stadig deres dyr for denne mishandling, og derfor fortjener de at blive straffet.

Se nu, hvad betjenten Vincent Kreischer gjorde, da han fandt en gispende hund i nød i en varm bil i USA.

Under en helt normal arbejdsdag stoppede betjenten ved parkeringspladsen uden for et supermarked
rapporterer KOB4. Han så straks, at en hund var låst inde i en bil – og på grund af det varme vejr indså betjenten, at hunden kunne være i livsfare, og derfor hastede han hen til bilen.

Youtube

Vincent Kreischer antog, at ejeren var gået ind for at handle – og ganske rigtigt så kom hun hurtigt tilbage til sin bil. Der stod betjenten og ventede, og han begyndte straks at spørge ind til hendes ansvar som hundeejer.

”Du sidder og griner”

Ejeren svarede arrogant, at hun kun havde været væk i 10 minutter, men så oplyste betjenten hende om, hvor varmt det faktisk kan blive i en bil på kort tid.

– Jeg tror ikke, du forstår alvoren. Fordi du sidder og griner, siger han.

Kvinden begyndte herefter at argumentere vredt og reagere voldsomt, men betjenten forholdt sig i ro – og skulle snart slå til med et genialt svar på tiltale, som nu hyldes verden over.

Youtube

Mens Vincent Kreischer udskrev en bøde og skrev rapport tvang han den ubehagelige ejer til at sidde inde i bilen under de samme forhold, som hunden netop havde gjort. Hun klagede over, at der var ekstremt varmt inde i bilen – omkring 45 grader – hvilket burde have været nok, til at hun forstod situationens alvor.

Optog alt

Men kvinden valgte efterfølgende at sende en formel klage over betjentens metoder, og hun tog også kontakt til en lokal tv-station. Men hun var ikke klar over, at betjenten havde et kamera på sig, og han dermed havde optaget deres samtale og hele hændelsesforløbet.

Optagelsen viste, at hun løj i sin klage over betjenten – og at han havde opført sig professionelt.

[arve url=”https://youtu.be/VJcovASHY5s” /]

Kvinden burde virkelig skamme sig – og betjenten handlede eksemplarisk, hvis du spørger mig! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan vi måske få flere til at indse livsfaren ved at efterlade dyr i varme biler!