Golden retriever sætter utrolig verdensrekord for flest “tennisbolde i munden” – se nu de fantastiske billeder

Tilbage i 2003 satte golden retrieveren Augie en utrolig verdensrekord, da han fik plads til hele fem tennisbolde i munden på samme tid – uden nogen hjælp fra sine ejere.

Men nu har Augie mødt sin overmand, skriver The Mirror.

Utrolig verdensrekord

Finley, som er samme hunderace, er en 6-årig charmetrold, der bor i New York med sine ejere Cheri og Rob. Ved at jage og lede efter tennisbolde i familiens have er han blevet en ægte mester i at proppe tennisbolde i munden.

Nu er Finley også den bedste i verden – efter han har haft imponerende tennisbolde i munden på én og samme tid! Altsammen uden hjælp fra ejeren!

Guiness World Records har endnu ikke officielt accepteret det som en rekord, men da der er billedbevis og videoer på Instagram, og at simpel matematik dikterer, at seks er mere end fem, så synes jeg trods alt, at vi skal ønske denne charmetrold tillykke med den nye verdensrekord!

Ligner et stort hamster

Hunden har over 33.000 følgere på Instagram, der entusiastisk følger hundens jagt på tennisbolde – og billederne, hvor hele munden er fuld, får en til at smelte.

Han ligner et stort egern med alle de bolde i munden!

De første fire bolde får Finley ind ved blot at bruge munden, men de sidste to er han nødt til at bruge poterne. Helt ifølge reglerne – ingen hjælp fra mennesker.

Synes du også, at søde Finley fortjener sin verdensrekord? Så tryk på del-knappen, så alle dine hundeelskende venner kan se disse søde billeder!