Fuld mand forsøger at sparke herreløs hund – sekundet efter får idioten som fortjent

Jeg har virkelig svært ved at forstå mennesker, der gør dyr ondt. Mange gange kaster idioter sig over helt uskyldige skabninger uden grund – og det får mig til at koge indenbord. Jeg har slet ikke sympati for sådanne mennesker.

Når nogen forsøger eller lykkes med at skade dyr, fortjener han eller hun at blive straffet – det er min mening. Desværre fører sådan noget sjældent til en straffesag, men så må man bare håbe, at karma sørger for en retfærdig straf!

Hvis man ser en person behandle et dyr dårligt, håber jeg, at siger fra over for den tåbelige opførsel. Det er faktisk det mindste, man kan gøre – og man skal aldrig acceptere en så idiotisk adfærd. Det kan de fleste af os nok blive enige om.

Forsøger at sparke hunden

Der var dog ingen andre i nærheden, da den meget berusede mand i videoen kastede sig over en uskyldig hund – men han blev alligevel bidt i røven af karma.

Foto: Facebook

En herreløs og fredelig hund går hen til den fulde mand, der går på en vej i den russiske by Sveda. Men ud af det blå forsøger manden pludselig at sparke til hunden, der går langs en parkeret bil.

Men det skulle han ikke have gjort – se nu hvorfor!

[arve url=”https://www.facebook.com/uniladmag/videos/598564377254533/” aspect_ratio=”21:16″ /]

Manden bliver altså straks ramt i røven af karma, da han falder i direkte ind i bilen i sit forsøg på at sparke den uskyldige hund. Han virker til at være uskadt, hvilket selvfølgelig er godt, men han har forhåbentlig fået en lærestreg for livet.

Foto: Facebook

Som man kan se på overvågningsvideoen, aktiveres bilens alarm også af mandens fald, hvilket skulle have larmet helt voldsomt
ifølge Daily Mail – selv om det ikke er muligt at høre i det lydløse klip.

Nu må vi bare håbe, at det at manden fik et ordentligt slag og nok vækkede hele nabolaget er nok til, at han aldrig vil forsøge at gøre et uskyldigt dyr ondt igen.

Jeg mener, at manden fik som fortjent – tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!