Fuglen hopper ud af buret og løber hen til katten, men se nu reaktionen da katten vågner

En klassiker inden for dyreriget er, at katte og fugle ikke kan være gode venner. Det var det første, jeg fik at vide af mine forældre, da vi fik en undulat som barn – at katte ikke måtte komme i nærheden af ham.

Men som med så meget andet med vores elskede kæledyr findes der undtagelser. Og videoen nedenfor er et bedårende eksempel! Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg ser klippet!

Som lille får man ofte at vide hvilke dyr, der kommer godt ud af det med hinanden. Det er dog sjældent nogen eksakt videnskab, men alle ved med garanti, at hund/kat og kat/fugl er dyr, man ikke nødvendigvis skal have under samme tag.

Gennem årene har vi set utallige eksempler både for og imod sådanne “myter” fra dyreriget, men jeg har altid betragtet katte og fugle som bitre fjender.

Men tidligere i dag fandt jeg et klip på Youtube, som dog modbeviser den påstand. Undulaten Uchen starter stort set hver morgen med at hoppe ud af sit bur for at vække sin gode ven, katten Chama. De bor under samme tag og er gode venner, som leger med hinanden næsten dagligt.

Undulaten lykkes til sidst

Klippet nedenfor er blevet set over 5 millioner gange – hvilket ikke er så mærkeligt. Fuglens imponerende ihærdighed og kattens modvilje til at vågne gør øjeblikket utroligt charmerende.

Til sidst formår Uchan endelig at vække sin katteven – og mod slutningen af det bedårende klip får undulaten også, hvad der kan ligne et lille kys.

Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg ser det her!

[arve url=”https://youtu.be/sumn6flhNtg” /]

DEL hvis du også fik et smil på læben af at se de to venner!