Far filmer sin datter kravle for første gang, men se nu hundens vidunderlige reaktion

Noget af det mest fascinerende i verden er at følge en babys udvikling. Først til barn, videre til teenager – og derefter til voksen. Man kan selvfølgelig også udviklingen i mindre trin. Et af de første mål for en forælder er at se sit barn kravle for første gang.

Men det kan åbenbart engagere flere end bare menneskerne i huset, hvilket dette klip (nedenfor) er et vidunderligt bevis på!

Jeg kan huske, da jeg selv blev forælder for første gang, hvor jeg fik mulighed for at følge min datters udvikling. I løbet af en periode føltes det som om, at hun gjorde fremskridt stort set dagligt – og det var virkelig fascinerende at følge.

Når man har dyr under samme tag som en baby, bliver de ofte bedste venner og formår at danne ubrydelige bånd til hinanden. Det er hjertevarmende at følge og kan ofte resultere i, at barnet påtager sig et vist ansvar allerede i en tidlig alder.

Hvorom alting er så er det at lære at kravle et af de første motorikmål for et barn. Når det endelig sker, indfinder der sig hurtigt en vis glæde i hjemmet.

Forældrene i dette klip havde en anelse om, at der snart skulle ske noget – og filmede deres datter ligge på gulvet ved siden af deres hund. Og pludselig begyndte hun at kravle. Måske ikke med fuld kraft, men trods alt næsten.

Men se nu hundens vidunderlige reaktion, da hun også bemærker, hvad der er sket!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=b5e7PziERKA” /]

Et lille hunde-kys som belønning! Det var ikke så tosset!

Tøv ikke med at dele klippet, hvis det gav dig et smil på læben!