Familien kommer hjem med nyfødt baby – hundens uventede reaktion ligner intet, du har set før

Det er ikke ligefrem en nyhed, at hunde kan danne unikke bånd til mennesker. Måske er et derfor, at vi kalder dem vores “bedste venner” – for hunde er virkelig fantastiske skabninger, der kan vise stærke følelser som kærlighed, glæde og omtanke.

Derudover kan det også være meget nyttigt og lærerigt for et barn at vokse op med en hund i hjemmet. For det betyder nemlig, at man har nogen at udvikles sammen med, men det indebærer også, at der er en anden skabning i hjemmet, man skal være ansvarlig for og tage sig af.

Allerede i en tidlig evner har børn en unik evne til at danne ubrydelige bånd med deres hundevenner.

Nu går en video viralt på nettet, der understreger netop dette – og stort set alle, der ser klippet, virker til at få et stort smil på læben. Det er stort set umuligt ikke at smelte af al den kærlighed, der er i luften!

Omsorgsfuld hund

Det er en nybagt og stolt mor fra Hong Kong, der endelig er blevet udskrevet med sin baby. Alle med hunde i hjemmet, som har oplevet noget lignende, kan nok nikke genkendende til, at det altid er lidt spændende at se, hvordan hunden tager imod det nye barn.

Bliver hunden misundelig? Er det kærlighed ved første blik? Hvordan mon det kommer til at gå? Der flyver mange tanker gennem hovedet, når man tager et nyt familiemedlem med hjem, men det vigtigste i denne sammenhæng er, at barne bliver accepteret af hunden.

Youtube

Men med 3-årige Chiko var det ikke noget problem. Faktisk tværtimod – denne hund viste straks store prøver på sin omsorgsfuldhed! Jeg vil ikke afsløre for meget – se det selv i videoen nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/vMyZSP6sxDE” /]

Det er slet ikke til at stå for! Chio snuser lidt til det nye familiemedlem, men sørger også for at “gynge” babyen med sin pote. Virkelig bedårende – og jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg ser det her!

Tøv ikke med at DELE, så dine venner kan se dette vidunderlige klip! De vil være dig dybt taknemmelig!