Familie kommer hjem med nyfødt baby, fuglens uventede reaktion gør alle fuldkommen målløse

Papegøjer er kendt for deres utrolige evne til at efterligne stemmer, lyde og opførsel. Det er meget fascinerende at se, hvor hurtigt de opsnapper nye ting, og selvom man har set det mange gange før, kan man ikke undgå at lade sig forbløffe.

Jeg har altid været imponeret af fugle og deres utrolige evner. Alt fra hvordan nogle er i stand til at finde vej og navigere, når de flyver sydpå om vinteren til papegøjer, der lærer at tale.

Jeg havde en nabo som ung. Hans fugl ‘Fløjtehans sagde’ altid “hej, hej”, når man kom ind i stuen, hvor han sad i sit bur. Man fik altid et lille chok, når papegøjen talte til en, som var han en person. Det var selvfølgelig altid hyggeligt at få en varm velkomst fra en anden end de mennesker, der boede under samme tag.

Så når alt kommer til alt – fugle er virkelig fascinerende!

Ny lyd i huset

Familien bag dette klip kom for nylig hjem med et nyfødt barn. Som alle ved, kan babyer give lyd fra sig, men det må man ganske enkelt lære at leve med. Til sidst bliver det en helt normal del af hverdagen.

Men familiens papegøje reagerede dog lidt uventet på husets nye lyd, og da jeg så dette klip første gang, så troede jeg faktisk ikke mine egne ører. Det er virkelig utroligt!

Klippet er blevet set langt over 1 millioner gange på Youtube, hvilket ikke er så svært at forstå!

[arve url=”https://youtu.be/GEJjJBM3uSg” /]

Hvis det her også gav dig et smil på læben, så synes jeg, at du skal trykke på DEL, så dine venner også kan få sig et godt grin!