Ejerens gebis var forsvundet efter eftermiddagsluren – men se nu, når hunden Maggie åbner munden

Nogle mennesker elsker at behandle deres kæledyr, som var de mennesker.

Det kan være alt fra spise samme mad på samme tid til at give de små liv tøj på.

Jeg er selvfølgelig af den overbevisning, at man skal behandle sine dyr så godt som muligt, men jeg synes også, at man skal indse, at de netop bare er dyr.

Men det kan være meget svært at lade være med at grine, når kæledyr ender i en menneskelig kontekst.

Hvilket var tilfældet for en mand, der for et stykke tid siden tog en lur midt på dagen, mens han passede sin datters hund Maggie. Hunden er et gadekryds mellem shih-tzu og chihuahua, og er alt for nuttet, hvis du spørger mig!

Twitter/@eUniFiEd

Men da manden vågnede fra sin lur, bemærkede han, at hans gebis var sporløst forsvundet. Gebisset havde ligget på hans sengebord, troede han, men blev lidt usikker omkring det hele. For hvem kunne dog finde på at stjæle et gebis?

Så uskyldig ud

Manden tænkte, at han måske havde glemt gebisset ude på badeværelset. Det var sket før, så han gik ud for at lede efter det. Men ude på badeværelset fandt han bare hunden Maggie, som så meget uskyldig ud – indtil hun åbnede munden.

Så fik den midlertidige ejer et stort chok. For det viste sig nemlig, at hunden havde været så fræk at stjæle gebisset – og havde det nu selv i munden.

Twitter/@eUniFiEd

Nu spredes billederne, som Maggies ejer Eunice senere postede på Twitter, af tusindvis. Billederne af hunden med gebisset er både søde og sjove, og det virker til, at hun nyder at have dem i munden.

– Min far sendte mig billederne, og jeg grinte, så tårerne trillede, fortæller Eunice, ifølge sitet Ladbible.

Twitter/@eUniFiEd

Hvilket ikke er så mærkeligt! Personligt kunne jeg heller ikke lade være med at grine af disse billeder!

Tøv ikke med at DELE billederne, hvis du også elsker skøre hunde! Disse billeder vil med garanti give dine venner et ekstra smil på læben! Så gør dem en tjeneste og tryk på del-knappen!