Ejeren opdager sin kattekilling se gyserfilm – den utrolige reaktion får ham til at filme øjeblikkeligt

Jeg har aldrig været den store fan af gyserfilm, da jeg ganske enkelt er for stor en bangebuks. Det forekommer med jævne mellemrum, at jeg spilder kaffe, bare fordi nogen ringer på døren, så det giver ingen mening for mig at lade mig skræmme bare for fornøjelsens skyld.

Jeg kan selvfølgelig godt forstå spændingen ved at blive skræmt lidt. Jeg kan huske flere af mine venner, som i deres yngre dage brugte det lille trick under en date for at få den anden til at komme lidt tættere på.

Derudover vil jeg også påstå, at Ondskabens Hotel er en ganske god film, men det er primært på grund af skuespillet og handlingen. At se en film med den hensigt at blive bange kommer aldrig på tale.

Men der findes selvfølgelig dem, der elsker genren. Men for enhver fan af gyserfilm, er der også en som mig. Bangebukse, der ganske enkelt ikke kan holde til at se dem. Og en af dem er tilfældigvis en kat.

En video, som Youtuberen Dailypicsandflicks har offentliggjort, følger vi øjeblikket, hvor en kat ser gyserfilm for første gang.

Det er Togepi, en ni måneder gammel killing, der har besluttet sig for at se en film, der ellers er forbudt for børn.

Jeg tror ikke, at katten helt forstår, hvad der foregår på skærmen. Men man kan tydeligt se, at hun bliver spændt i takt med, at spændingen øges på skærmen og lydsporet bliver mere intensivt.

Togepis øjne bliver større, når man hører en dør blive åbnet langsomt og man ved, at der snart sker noget horribelt i filmen.

Den uhyggelige scene når sit klimaks, og man kan høre en kvindes skrig fra tv’et. Den lille killing får nok, og den gør præcis det samme, som jeg ville have gjort i situationen – hun løber væk og gemmer sig!

Jeg er overbevist om, at der går et stykke tid, før den lille kat tør at se gyserfilm igen – i hvert fald indtil bliver lidt ældre!

Over 2 millioner har allerede set – og ladet sig charmere af – det nuttede klip med den modige kat, og du kan selv se det nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/_cVM5infYxk” /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner på Facebook, hvis killingens reaktion gav dig et smil på læben!