Ejeren beder hunden om at gø lavere – men hør nu svaret, som får millioner til at grine

De fleste af os kan nok blive enige om, at hunde er fantastiske kæledyr. Ofte har de dejlige og livsglade personligheder, der gør dem til en naturlig del af familien. Derudover har hunde også en helt unik evne til at danne stærke bånd til mennesker, og det er svært ikke at falde for de fine øjne.

En stor del af charmen ved at se en hund vokse op er at følge den udvikling og på den måde påvirke vovsens opdragelse. De fleste hundeejere sørger for at lære vores pelsklædte venner at sidde, lægge sig, jage bolde og andre klassiske hundetricks.

Men som hundeejer kan man godt blive lidt træt af, hvis hunden gøer voldsomt. I mange tilfælde er der selvfølgelig en god forklaring på hundes gøen, især hvis de føler sig truet, angst, længsel eller en anden stærk følelse – men det er også noget, man som hundeejer gerne vil begrænse. For det er ikke ligefrem skønt, at hunden gøer højt konstant.

Beder hunden gø lavere

For et stykke tid siden fik en japansk hundeejer stor opmærksomhed i et TV-program, da hun havde lært sin hund et meget imponerende trick. Klippet med den søde hund er nu set over 10 millioner gange, hvilket faktisk ikke er så underligt.

I starten af klippet, som ejeren filmer, gøer hunden, hvorefter kvinden beder den om at gø lavere – og se nu, hvad der så sker. Det hele er både bedårende og latterfremkaldende!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=nep3jKwVZe8″ /]

Gør dine venner en tjeneste og tryk på del-knappen, hvis du også elsker hunde!