Ejer snyder hunden med til dyrlægen - stædig reaktion ligner intet, du tidligere har set

Ejer snyder hunden med til dyrlægen – stædig reaktion ligner intet, du tidligere har set

Hunde er vidunderlige skabninger, og de har en helt unik evne til at vise følelser. Det kan være alt fra kærlighed, glæde, længsel til begejstring, tristhed og bekymring.

At de ligesom mennesker er så umiddelbare i deres følelsesregister er måske en af grundene til, at de ofte står deres ejere så nær.

Man kan muligvis registrere hinandens humør. Hvilket var tilfældet, da min familie og jeg havde hund. Det var altid let at mærke, hvordan han havde eller følte det den dag.

Hundeejer Bret Mortimer og hendes hund Frits har et meget tæt forhold. Hundens sundhed og velbefindende er derfor ekstremt vigtigt for hans ejer.

Derfor sørger hun altid for at give ham den bedst mulige behandling af en god dyrlæge, så snart det er nødvendigt.

Bret Mortimor

Hundejeren bemærkede hun, at Fritz trængte til at få tilset sine tænder, og derfor bestilte hun en tid hos dyrlægen til sin elskede hund.

Voldsomt skuffet

Men sagen er den, at når de kører bil sammen om morgenen, er det ofte fordi, at de skal i parken for at lege, skriver The Dodo.

Det var dog ikke destinationen denne dag, da de kørte hjemmefra. Bret valgte i stedet at efterlade sin elskede hund hos dyrlægen, men da hun kom tilbage lidt senere for at hente ham, var det meget tydeligt, hvad Fritz mente om situationen.

Twitter

Han var ekstremt skuffet. Den stakkels hund følte sig snydt.

Twitter

I en video, som Bret har lagt på Twitter, filmer hun hunden, da han hoppede ind i bilen igen. Hunden nægter dog at få øjenkontakt med sin ejer, men sidder i stedet og stirrer den anden vej – ud gennem vinduet.

Twitter

Det var ligegyldigt, hvad ejeren sagde – Fritz nægtede at tale med hende.

– Han er min bedste ven, og jeg vil have, at han skal leve så længe som muligt, sagde Mortimer til The Dodo om dyrlægebesøget. Han gav mig den kolde skylder, og det føltes virkelig som om, at han sagde: “Jeg føler mig snydt”.

Se den sjove – og søde – video nedenfor!

Heldigvis var Fritz ikke sur så længe. For så snart de kom hjem, var han sit gamle legesyge og glade jeg igen.

Er det her noget, som du selv har oplevet?

Det her er alt for nuttet! Enig? Så tryk på del-knappen for at give dine venner muligheden for at se det her!