Ejer mangler sit gebis efter middagslur – men se nu, når hunden Maggie åbner munden

Mange kæledyrsejere behandler deres pelsklædte venner som mennesker.

Det kan være alt fra at spise aftensmad sammen, til at man giver kæledyrene sjovt tøj på.

Selvom jeg mener, at man selvfølgelig skal behandle sine dyr så godt som muligt, så synes jeg alligevel, at man muligvis skal træde et skridt tilbage og indse, at det netop er dyr.

Nogle gange kan det være svært at lade være med at grine, når dyr ender i en menneskelig kontekst.

Hvilket netop var tilfældet for en mand, der for et stykke tid siden tog en middagslur, mens han passede sin datters hund, Maggie. Hunden er en blandingsrace mellem shih-tzu og chihuahua – og er helt bedårende, hvis du spørger mig!

Foto: Twitter/@eUniFiEd

Men da hundesitteren vågnede, bemærkede han til sin store overraskelse, at hans gevis var forsvundet sporløst. Han havde lagt dem på sit bord ved siden af sengen som sædvanlig, troede han, men blev lidt usikker i sin sag.

Bedårende og sjov

For hvem kunne dog finde på at stjæle et gebis fra soveværelset?

Hundesitteren tænkte, at han muligvis hade glemt sit gebis på badeværelset. Det var sket et par gange tidligere, så han gik derud for at lede. Men inde på toilettet fandt han kun hunden Maggie. Hunden så helt uskyldig ud, indtil hun åbnede munden.

Foto: Twitter/@eUniFiEd

Så fik manden et chok. For det viste sig nemlig, at den legesyge hund havde stjålet gebisset – og sågar formået at sætte dem i munden.

Siden dette skete sidste år, er de utrolige billeder, som Maggies ejer Eunice senere lagde på Twitter, blevet spredt verden over. Billederne af hunden med gebisset i munden er både bedårende og utroligt sjove.

”Grinede så tårerne trillede”

Hunden virker også til at nyde at have gebisset i munden. 

– Jeg fik billederne tilsendt af min far, og jeg grinede så tårerne trillede, siger Eunice ifølge Ladbible.

Foto: Twitter/@eUniFiEd

Det er ikke underligt, at disse billeder er gået viralt! Jeg kunne heller ikke lade være med at skraldgrine af disse billeder!

Tøv ikke med at DELE, hvis du også elsker legesyge hunde! Disse billeder vil med garanti give dine venner et smil på læben! Så gør dem en tjeneste og tryk på del-knappen!