Dyrlæger finder ny, eksotisk fugleart – viser sig at være en måge, der har badet i karrysauce

Vores smukke planet har et fascinerende dyreliv, og stort set dagligt opdager forskere verden over nye arter.

Det var præcis, hvad nogle dyrlæger troede, da de fik et nødopkald om en sjælden orange fugl, der gik langs en landevej udenfor London i England.

Fuglen havde en klar orange farve, og ingen af dyrlægerne kunne på afstand vurdere, hvad det var for en fugl. Men da de fangede fuglen, gik den pinlige sandhed op for dem.

Det viste sig nemlig at være en helt almindelig sølvmåge – som i sin jagt på mad var faldet i en indisk gryderet, skriver BBC.

Dyrlægerne troede ikke deres egne ører, da de fik opkald fra forskellige personer, som havde set en orange fugl gå langs en landevej i Buckinghamshire i England.

Facebook

Men sandheden skulle snart vise sig at være lidt mindre spændende end forventet.

”Noget af det mærkeligste vi har set”

Da dyrlægerne endelig fik muligheden for at undersøge den mærkelige fugl, viste det sig at være en helt almindelig sølvmåge.

Den usædvanlige farve stammede nemlig fra, at fuglen var faldet ned i en karry-gryde, hvilket fuglens duft bevidnede.

”Det her er noget af det mærkeligste, vi har set,” skriver Tiggywinkles Wildlife Hospital, som tog sig af fuglen, på sin Facebook-side.

Saucen, som fuglen var faldet ned i, gjorde, at den ikke kunne flyve, og derfor måtte dyrlægerne give fuglen et tiltrængt bad.

Facebook

Mågen har det godt

Fuglen fik navnet Vinny efter den indiske ret, den var faldet i (Vindaloo), og den lugtede stærkt af gryderetten. Efter sit bad har den det eftersigende godt, selvom personalet under badet blev sprøjtet til med karryvand.

Facebook

Man må håbe, at mågen Vinny overvejer sine madvaner og helt undgår indisk mad fremover.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette!