David vil smide juletræet ud – men hundene har helt andre planer

Nogle gange gør hundeejere noget, som hundene ikke ligefrem ønsker.

Så kan der opstå skænderier, tvister eller diskussioner. Ofte står mennesket tilbage som vinder, men vores dejlige hunde har som regel en tendens til meget stædigt at fortælle, hvad de mener om en given situation.

Det kan får til både sjove og charmerende øjeblikket, hvilket vi ser et klokkerent eksempel på i videoen nedenfor!

Julen var veloverstået hos familien Graham, og Erin bad sin mand David om at smide juletræet ud. Det skulle bare smides over hegnet, så var det faktisk helt fint.

Facebook

David tog juletræet under armen, gik ud i haven og satte kurs mod hegnet. Tiden gik, og efter et stikke tid undrede Erin sig over, hvorfor pokker David ikke var kommet ind igen. Hun kiggede ud i haven – og da så hun, hvad hendes elskede mand kæmpede med.

Juletræstrækkeri på græsset

Familiens schæferhunde, Badge og Segen, havde åbenbart fået et meget tæt forhold til juletræet, og det skulle absolut ikke smides ud!

De kæmpede bravt for at få lov til at beholde træet. De sled, trak og kæmpede så tilpas meget, at David faldt flere gange.

Facebook

Brydekampen ude på græsplænen fik Erin, der filmede det hele, til at skraldgrine. Hvilket ikke er mærkeligt, fordi videoen er hylende sjov!

Se den sjove brydekamp, der allerede er set over 39(!) millioner gange på Facebook, her nedenfor!

Hunde er fantastiske! Tryk nu på DEL, hvis du er enig, så kan dine venner også se dette herlige klip!