Bonden går i panik, da hestene ligger ubevægelige i indhegningen – går nærmere og får tusindvis til at grine højt

Vi kender alle følelse af at sove virkelig, virkelig godt. Du ved, når man virkelig føler sig fuldstændig udmattet, og absolut ikke har lyst til at stige ud af sengen, når uret ringer. I de tilfælde er det bedst bare at vende sig om og sove videre.

Af uransagelige årsager har jeg altid tænkt, at dette var et meget menneskeligt karaktertræk, og at dyr har lettere ved at vågne. Men jeg tog fejl – hvilket videoen nedenfor beviser på den mest vidunderlige vis!

For jo, der er dyr, der er i stand til at sove tungt. Det opdagede denne bonde i hvert fald en morgen, da han så, at hans heste ikke stod, hvor de plejede. Han blev selvfølgelig bekymret og begyndte at lede efter dem.

Til sidst fandt han sine heste i indhegningen, men blev om muligt endnu mere rystet af synet, der ventede ham.

Bonden gik nærmere

For hestene lå nemlig på jorden på en måde, de ikke plejede ved højlys dag. Han gik nærmere – og det gik hurtigt op for ham, hvad der firegik.

Det var langt op ad formiddagen og der var allerede fuld fart på gården, men disse heste var ikke vågnet endnu. De sov stadig, hvilket blev tydeligt for bonden, da han kom tættere på. For de snorkboblede nemlig!

Youtube

Hestene snorkede faktisk så højt, at de ikke engang bemærkede bonden, som stod og filmede dem – de var i den grad i drømmeland! Men bonden kunne ikke lade være med at grine, da det gik op for ham, at hans heste snorkede højlydt!

Måske havde de leget hele natten? Hvem ved? Uanset hvad snorkboblede de for fulde drøn!

[arve url=”https://youtu.be/Rw3el_LHwy8″ /]

Det er dejligt at sove, og det er skønt at se, at disse heste virkelig nyder livet! Tryk nu på del-knappen nedenfor, hvis videoen også gav dig et smil på læben!