Bjarne forsøger at skille sig af med familiens kat – men tre timer senere får den ældre herre som fortjent

Mange dyr er klogere, end man lige går rundt og tror. Primært kæledyr kan virkelig lære meget af vores opførsel og se, hvordan vi løser mange problemer.

Jeg fandt følgende sjove historie ved en tilfældighed tidligere i dag, og den er intet mindre end genial. Den er et eksempel på mange forskellige ting, at ikke alt går som man havde forventet, at dyr er klogere, end man tror, karma bider en i røven, og at nogle mænd ikke altid tænker sig om.

 

En ældre mand boede sammen med sin kone lige syd for Odense. Børnene var flyttet væk hjemmefra for længst, men Katten Lunte boede stadig i huset. Men manden og katten havde dog aldrig haft det bedste forhold – og en dag besluttede Bjarne, at katten skulle “forsvinde”.

Så han kastede det pelsede familiemedlem ind i bilen og kørte 10 gader væk. Der slap han katten ud og kørte hjem.

Men da Bjarne kørte op i sin indkørsel, så han til sin store overraskelse katten sidde selvtilfreds på græsplænen.

 

Han var nødt til at smide katten ind i bilen igen, kørte nu 20 gader væk, og slap den fri – men da han kom hjem igen, så den ældre herre katten sidde i baghaven og vaske pelsen.

Nu var manden virkelig frustreret. Dagen efter kørte han til den anden ende af byen, og slap katten ud i en stor grusgrav. “Nu kan han umuligt finde hjem”, tænkte Bjarne.

Men da Bjarne kørte op i familiens indkørsel, så han katten lege med en garnnøgle uden for døren.

“Det var pokkers”, tænkte Bjarne for sig selv. Han smed katten ind i bilen igen, kørt nu 30 gader væk, højre, venstre, gennem en rundkørsel, over broer, ind i en nærliggende kommune, forbi 2 skovområder og ned til en havn. Der åbnede han døren og satte katten af.

Tre timer senere ringede telefonen hjemme hos familien. Konen svarede:

– Er katten derhjemme?, spurgte manden i den anden ende af røret.

– Ja, det er han, svarede konen.

– Kan du så ikke give den fandens kat telefonen? Jeg er faret vild, og har brug for vejanvisninger hjem…

Katten fik det sidste grin, og Bjarne var ganske enkelt nødt til at acceptere det pelsede familiemedlem efter dette. Tryk gerne på del-knappen nedenfor, hvis du trak på smilebåndet!