Betjenten laver blot 1 lille bevægelse, hundens hurtige svar ligner intet, du tidligere har set

Nogle hunde er virkelig, virkelig kloge. Det føles næsten uvirkeligt, når man ser, hvad de er i stand til. Men der findes selvfølgelig også dem, der er klogere end gennemsnittet. Ligesom hunden i dette klip!

Jeg tror, at de fleste af os kan blive fascineret af, hvad vi kan få dyr til at gøre. Måske især hunde har en helt utrolig evne til at lære at adlyde særlige kommandoer.

Da jeg var barn, havde vi en hund, vi længe forsøgte at lære forskellige ting, men det mest komplicerede han lærte var at tænde for fjernsynet.

De fleste hundeejere lærer deres hund nye tricks, fordi det er sjovt og som en del af deres opdragelse, men der findes jo også hunde, der arbejder.

3,5 millioner visninger

Jeg tænker selvfølgelig på politihunde. De gennemgår specialtræning og er betydeligt klogere og mere lydige end den gennemsnitlige hund.

Det er der ikke noget mærkeligt ved, de skal trods alt hjælpe ordensmagten med at udføre deres arbejde.

Derfor er det heller ikke overraskende, at de virkelig får respekt, for jeg det oplever jeg faktisk, at politihunde får. Det skal de også have!

Om ikke andet er dette klip, der er blevet set over 3,5 millioner gange på Youtube, et glimrende bevis på netop det. En betjent står på en parkeringsplads, hvor hans schæferhund ligger og slapper af på jorden.

Så laver hundeføreren en lille bevægelse – og hunden indser med det samme, at det er tid til at arbejde. Se nu hvad han gør! Det er virkelig utroligt!

Betjenten bag kameraet kan heller ikke lade være med at grine!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=ip7sz6Z8obE” /]

DEL hvis du også elsker dygtige hunde!