Barnet ligger og græder på gulvet – se hundens smarte trick som stopper gråden

Man hører ofte, at hunden er menneskets bedste ven, og gennem årene har vi set flere eksempler på, at den påstand er sand. Når familier, der allerede har en hund, også får et barn, plejer hunden mange gange at blive sin yngre “menneske-søskendes” beskytter.

Jeg har set hunde, som har forsvaret små nyfødte, givet barnet al deres kærlighed og i mange tilfælde også vokset op som barnets bedste ven.

Derfor er det ganske almindeligt, at børn hunde kommer godt ud af det med hinanden. Men spørgsmålet er, om nogen hund nogensinde har været lige så smart i sin kontakt med børn som hunden i klippet nedenfor.

Jeg fandt denne video ved en tilfældighed, mens jeg søgte rundt på Youtube, og den viser, hvordan hunden har lært et utroligt sjovt trick, når barnet begynder at græde. Jeg blev selv meget overrasket over hundens reaktion, og det er ikke mærkeligt, at barnet blev så forbløffet, at gråden stopper.

Det her klip fik mig virkelig til at trække på smilebåndet, og det bedste af det hele er, at det endnu en gang viser, hvor utroligt kloge hunde er. De er ganske enkelt fantastiske!

[arve url=”https://youtu.be/jgG42GsKeuM” /]

Du må hjertens gerne dele denne sjove video, hvis du også mener, at hunde er fantastiske!