Babyen kravler hen til familiens hund – men se nu når vovsen vender sig om

De fleste af os kan nok blive enige om, at hunden er menneskets bedste ven, og er dermed med til at gøre tilværelsen meget bedre. Derudover har forskning også påvist, at hundeejere lever længere end gennemsnittet.

Men selv for små børn er der mange fordele ved at vokse op med en hund i hjemmet. Allerede fra en tidlig alder lærer de at udvise hensyn, mens de har en trofast legekammerat.

Klippet med denne baby og familiens hund er allerede blevet set af flere millioner, hvilket ikke er så svært at forstå, når man ser det.

En hund af racen Siberian Husky er meget stor, og kan godt virke lidt skræmmende for mange, både store og små.

Kravler hen til hunden

Men babyen i denne familie virker dog helt ubekymret. Nysgerrigt kravler hun hen og strækker hånden ud for at kæle for den store hund, der ligger og slapper af på gulvet i stuen.

I starten giver hunden ikke babyen den store opmærksomhed, men da vovsen endelig får øje på den lille guldklump, reagerer den på den mest vidunderlige måde. Jeg vil ikke afsløre for meget – det er bedre, hvis du selv ser videoen nedenfor.

Baseret på vovsens reaktion har babyen og hunden mange hyggelige legestunder at se frem til! Tryk på del-knappen, så dine venner også kan se dette vidunderlige klip!