Babyen har aldrig mødt en kat, se nu reaktionen da mor sniger sig ind med en lodden ven i armene

Der er to små skabninger her i verden, der har en unik evne til at få hjertet til at smelte – søde kæledyr og nuttede babyer. Sæt de to sammen og man får ofte en vidunderlig kombination, der kan byde på helt fantastiske scener.

Hvilket dette klip nedenfor er et godt bevis på, og det er ikke underligt, at det er blevet set over 3 millioner gange på Youtube!

Da jeg var barn, passede vi ofte min farmor og farfars hund. Han var en sjov lille fyr, Bobby – som også blev en vigtig del af min barndom. Vi var som bedste venner ved første øjekast, og jeg har kun positive minder fra de kæledyr, vi har haft i hjemmet.

Og det er på ingen måder unikt – selvom det kan antage forskellige former.

Men at babyer og søde kæledyr er en hjertevarmende kombination – det kan vi alle nok blive enige om.

Udviste interesse

Det hører bestemt ikke til sjældenhederne, at de udvikler unikke venskabsbånd, der kan vare i årevis. Derudover kan det være positivt for en barns opdragelse at have nogen, eller noget, at passe på og være ansvarlig for.

Følgende klip (nedenfor) har fået 3 millioner visninger på Youtube, hvilket slet ikke er underligt. Den lille dreng, der ligger i sengen, har aldrig tidligere mødt en kat, kun set dem på billeder og film. Han har dog altid udvist stor interesse for de lodne små skabninger, så forældrene besluttede sig for, at det var på tide at anskaffe sig en kat.

Se nu babyens reaktion, da moren kommer ind med katten i sine arme og sætter den ned til drengen for første gang. Helt utroligt – og jeg kan ikke lade være med at smile!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=B2Jlm2gnKb8″ /]

DEL hvis dette klip fik dig til at trække på smilebåndet!