Babyen giver familiens bulldog en skideballe, den uventede reaktion er helt vidunderlig

Småbørn og hunde er en vidunderlig kombination. De har sjældent samme opfattelse af virkeligheden som voksne – og kan virkelig danne hjertevarmende relationer til hinanden.

Hvilket klippet nedenfor, som er blevet set over 6 millioner gange på Youtube, viser til perfektion!

Når småbørn og kæledyr indleder deres liv sammen, bliver de som regel hinandens nærmeste venner. Da jeg var lille, var vores labrador en af mine bedste venner. Der skabes bånd, der varer hele livet!

I klippet nedenfor går babyen direkte hen til familiens bulldog for at give hunden en “skideballe”. Der opstår hvert fald noget af en diskussion fra barnet side, men entusiasmen besvares ikke ligefrem af bulldogen.

Han sidder bare helt roligt på sofaen og slapper af. Man får næsten fornemmelsen af, at hunden lader babyens frustrationer få frit løb (hvad det hele handler om, er højst uklart).

Som en advokat

Jeg tror dog ikke, at babyen kunne få lov til at gøre dette mod hunden – og jeg tror heller ikke, at bulldogen ville være så afslappet – hvis de i bund og grund ikke havde haft et tæt forhold til hinanden.

Jeg kan ikke lade være med at grine, når barnet, som en advokat i en retssal, entusiastisk pludrer løs, mens den overraskende rolige hund bare tager imod skideballen.

Klippet er blevet et viralt hit på nettet, og er i skrivende stund blevet set over 6 millioner gange!

[arve url=”https://youtu.be/nOhZivlLvOo” /]

DEL hvis du også fik et smil på læben!