16-årige Dominic offentliggjorde et billede af hundehvalp – så blev han anmeldt af Facebook

Virkeligheden er ikke altid, som en ser ud ved første øjekast. Nogle gange er man nødt til at kigge ekstra godt efter for at forstå, hvad der egentlig sker lige foran øjnene på en.

Det fandt 16-årige Domonic Ibaos ud af for nylig, da han valgte at offentliggøre et billede af sin hundehvalp på Facebook.

Teenageren fra Filippinerne elsker at offentliggøre billeder af sin lille hund Dimitri, en mexicansk nøgenhund, på Facebook. Men da han for nylig offentliggjorde et billede af sin hvalp taget fra en bestemt vinkel, reagerede Facebook med at fjerne billedet med det samme.

Her er billedet! Han du gætte, hvorfor Facebook mente, at det stred mod deres retningslinjer?

Facebook

Facebook har nemlig et indbygget filter, der kan registrere, om deres brugere offentliggør upassende billeder eller videoer. Filteret kan blandt andet registrere, om der er en penis eller et par bryster på et billede.

Det var også dette filter, der sørgede for at få fjernet Dominics billede. For billedet af hvalpen lignede ganske enkelt et mandligt kønsorgan alt for meget.

– Jeg fik en anmende anmeldelse og fik at vide, at billedet var blevet blokeret et par minutter efter, at jeg havde offentliggjort det i en gruppe. På det tidspunkt forstod jeg ikke, at det lignede en penis. Jeg så bare et billede af en uskyldig hvalp, siger ejeren til britiske Metro.

Facebook

Først blev den 16-årige vred på Facebooks beslutning. For han havde jo faktisk bare offentliggjort et helt uskyldigt billede af en lille hvalp. Men efter et stykke tid kunne Domonic dog se det sjove i den lidt mærkværdige situation – blandt andet efter, at han havde fået mange positive reaktioner fra andre.

– Det gør mig glad, at folk finder det her så sjovt. En person fortalte mig, at det var det bedste grin, denne havde fået i flere uger, siger han.

Facebook

Hunden Dimitri blev født i et kuld med tre hvalpe, og var den eneste pelsløse. Sit udseende har han arvet af faren Dante, som ejeren Dominic brugte alle sine sparepenge til at købe for lidt over et år siden.

Så tosset det kan blive! Tøv ikke med at dele videre, hvis denne sjove misforståelse gav dig et smil på læben!