Manden opdager at killingen ser gyserfilm, den uventede detalje får ham til at filme med det samme

Jeg har aldrig været en stor fan af gyserfilm. Jeg er ganske enkelt for stor en bangebuks. Det forekommer med jævne mellemrum, at jeg spilder kaffe, bare fordi nogen ringer på døren, så det giver ingen mening for mig at lade mig skræmme bare for fornøjelsens skyld.

 

 

 

Men der findes selvfølgelig dem, der elsker genren. Men for enhver fan af gyserfilm, er der også en som mig. Bangebukse der ganske enkelt ikke kan holde til at se dem. Og en af dem er tilfældigvis en kat.

En video, som Youtuberen Dailypicsandflicks har offentliggjort, følger vi øjeblikket, hvor en kat ser gyserfilm for første gang.

Det er Togepi, en ni måneder gammel killing, der har besluttet sig for at se en film, der ellers er forbudt for børn.

Jeg tror ikke, at katten helt forstår, hvad der foregår på skærmen. Men man kan tydeligt se, at hun bliver spændt i takt med, at spændingen øges på skærmen og lydsporet bliver mere intensivt.

Stikker halen mellem benene

Togepis øjne bliver større, når man hører en dør blive åbnet langsomt og man ved, at der snart sker noget horribelt i filmen.

Den uhyggelige scene når sit klimaks, og man kan høre en kvindes skrig fra tv’et. Den lille killing får nok, og den gør præcis det samme, som jeg ville have gjort i situationen – hun løber væk og gemmer sig!

Jeg er overbevist om, at der går et stykke tid, før den lille kat tør at se gyserfilm igen – i hvert fald indtil bliver lidt ældre!

Flere millioner har allerede set det nuttede klip med den modige kat, og du kan selv se det nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/_cVM5infYxk” /]

Fik videoen dig til at trække på smilebåndet? Så DEL den med dine venner på Facebook for at sprede lidt glæde!