Vits: 5-årige Emil finder forbudt seddel - da mormoren banker på døren, får hun sit livs chok

Vits: 5-årige Emil finder forbudt seddel – da mormoren banker på døren, får hun sit livs chok

Børn er fantastiske! Hvilket følgende historie er et helt vidunderligt bevis på! Jeg fandt den på nettet tidligere i dag, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jeg.

Jeg grinte højt og længe, men vil dog gerne advare dog mod, at vitsen er af en lidt frækkere karakter! Men den er som skabt til jer med en grov humor. Men hvis den på en eller anden måde får dig til at føle dig krænket, så husk på, at det bare er en lille sjov og fiktiv historie!

Da 5-årige Emil var hjemme at lege hos sin gode ven, fandt han pludselig en seddel bag en blomsterkrukke. Drengen havde lige lært at læse, men der var dog et par ord, som han ikke helt forstod: “Kneppe, tissemænd, onani og bordel”.

Emil løb hjem og spurgte sin mor, hvad de mystiske ord betød. Hun tænkte fortvivlet, men fandt relativt hurtigt på en forklaring.

– Jo, ser du, lille Emil. Kneppe = handle. Tissemænd = krog. Onani = vaske op. Bordel = hjem, forklarede moren med en bævrende, nervøs stemme.

Drengen åbnede døren

Hun tænkte, at det var alt for tidligt for drengen at lære, hvad ordene egentlig betød, og smed den forfærdelige seddel ud og håbede på, sønnen snart ville glemme det hele.

Men senere samme eftermiddag ringede det på døren og Emil åbnede. Det var hans morfar og morfar.

Drengen bød dem høfligt velkommen ind:

– Velkommen til vores fine bordel! Hæng jeres jakker på vores nye tissemænd. Men I er nok nødt til at vente lidt med at få serveret kaffe, for mor er ude at kneppe – og far onanerer i køkkenet…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!