Lille Vilma forsøger desperat at få skibskaptajn til at tude i hornet – se nu når pigen indser sin store fejl

Børn er ofte meget udtryksfulde og derfor mange gange bedre til at vise deres følelser end at fortælle om dem. Det kan selvfølgelig variere fra barn til barn, men ofte er det meget nemt at se, når en lille dreng eller pige er ked af det, trist, overrasket eller flov.

Det er også en stor del af børns charme! Man ønsker selvfølgelig ikke at se, at børnene bliver bange, men dette klip (nedenfor) er ganske ufarligt – og er blevet en rigtig klassiker på nettet på grund af den svenske piges utrolige reaktion. Vi kan kun være glade for, at Vilmas forældre valgte at filme dette øjeblik!

Vilma er en svensk pige, der i 2012 besøgte Varbergs havn med sine forældre for at se de kæmpe store både og skibe, der ligger til der. Den lille pige havde formentlig set, hvordan man signalerer til lastbilchauffører for at få dem til at tude i hornet – altså ved at trække hånden let op og ned i luften.

Derfor valgte hun at prøve det samme, da hun stod der på kajen. Nu ville Vilma ganske enkelt høre, hvordan det lyder, når en kaptajn på et stort skib bruger hornet.

I et stykke tid forsøger pigen meget ihærdigt  at få kaptajnen til at give signal, men lige da man tror, at hendes forsøg er forgæves, og at hun giver op, så sker der pludselig noget, som gør den lille pige panikslagen!

Gør som over 20 millioner andre og se klippet nedenfor! Jeg har faktisk lidt ondt af Vilma, men kan samtidig ikke lade være med at grine af hendes ægte og vidunderlige reaktion!

Tøv ikke med at dele klippet, hvis pigens reaktion gav dig et smil på læben!