Vidunderligt klip: Hunden og babyen byder på fart, leg, kærlighed – og masser af grin!

Dyr er helt fantastiske, og få skabninger på denne smukke planet er mere charmerende end bedårende småbørn. Men hvad sker der, hvis man sætter begge ved siden af hinanden? Det er svaret på en garanteret succes!

Hunde og babyer har eksempelvis mange gange let ved at danne stærke bånd til hinanden. De kan udvikles sammen, lege og have det sjovt i kontrollerede omgivelser.

Det kan i sin tur skabe magiske øjeblikke – som, hvis man er rigtig heldig, bliver foreviget på film!

Forældrene så et helt vidunderligt øjeblik udspille sig foran deres øjne, da de kom ind i stuen og så, hvad der foregik derinde. Deres lille søn sad på gulvet med familiens hund lige foran sig. Så langt ikke videre mærkeligt, men så begyndte legen – og det er fantastisk at se!

Kan ikke stoppe med at grine

Hunden er rigtig legesyg – og man kan tydeligt se, at de to har et rigtig godt forhold til hinanden. Først gør drengen på gulvet ikke så meget, mens hunden er mere aktiv. Den sorte labrador hopper rundt, henter legetøj og logrer med halen.

Youtube

Det hele fører til, at drengen begynder at skraldgrine, og det er utroligt smittende!

Forældrene bag kameraet kan heller ikke holde deres grin tilbage – og det føles, som om deres herlige legestund aldrig skal stoppe. Hunden er virkelig energisk, og babyen svarer bare igen med at grine videre!

De to charmetrolde kan ganske enkelt ikke få nok af hinanden! Det er så charmerende, at jeg næsten smelter – og jeg kunne egentlig bare se de to lege sammen hele dagen!

Hvilken fart, leg, kærlighed og glæde!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=8yMM84j-ei4″ /]

Bliver man ikke bare i godt humør af det her? Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også sprede lidt glæde blandt dine venner på Facebook!