Vidunderligt klip: Han skal lære sin lille datter at sige “far” – så charmerer hun hele nettet

Jeg tror de fleste af os kan blive enige om, at noget af det mest smitsomme i verden er herlige grin. Hvilket egentlig er meget heldigt, for der findes jo intet mere vidunderligt, når det ligesom syder og bobler i hele kroppen af glæde!

Bare det at høre andre have det sjovt kan gøre en i rigtig godt humør – og når nogen i nærheden begynder at skraldgrine, er det stort set umuligt ikke selv at begynde at grine.

Jeg kan huske utallige gange, når man har haft det rigtig sjovt sammen med vennerne – og det, der har fået grinebølgen til at leve videre, er, at de andre ikke kan holde grinet tilbage. Det bliver som en “ond cirkel” – selvom en ond cirkel bestående af latter og grin selvfølgelig kun kan beskrives som noget positivt!

Et fantastisk bevis, på hvor smitsom grin og latter kan være, finder vi i klippet nedenfor, der allerede er blevet set over 600.000 gange. Straks da jeg så det, følte jeg, at jeg var nødt til at dele det med jer. Jeg sad selv og grinede flere gange her bag computerskærmen!

Det er en far, der bærer sin datter Nowah på ryggen. Hun har lige lært at sige “mor”, og nu mener faren altså, at det er på høje tid, at pigen også lærer ordet “far”.

Youtube

Men det skal vise sig at være lidt sværere, hvilket der også er en meget god forklaring på. Han udtaler nemlig “far” på en næsten lidt tysk facon, hvilket den lille pige finder utroligt sjovt. Hendes vidunderlige grin er virkelig smittende – og flere gange bryder faren selv sammen af hendes søde latter!

Vidunderligt grin

I al sin enkelthed er klippet helt fantastisk! Det virker også, som om datter lærer noget, selvom ordet “far” ikke kommer ud helt perfekt. Det lyder mere som “babba”, men det er hvert fald en start – om ikke andet helt bedårende!

[arve url=”https://youtu.be/dsTiQhl77jU” /]

Tøv ikke med at sprede lidt glæde ved at trykke på del-knappen nedenfor, så flere kan nyde dette vidunderlige klip!