Vidunderligt klip: Babyens smitsomme grin charmerer nu hundredtusindvis

Jeg tror ikke, at der findes noget mere smitsomt end skønne, ægte grin. De fleste af os kan nok genkende, at når man hører nogen have det hysterisk sjovt – så er det stort set umuligt ikke selv at begynde at grine.

Jeg husker for et stykke tid siden, hvor en kvinde ved siden af mig på bussen begyndte at grine af et klip, hun så på sin telefon – og bare ved at høre, hvordan hun kæmpede med at holde sit grin tilbage, så begyndte jeg selv at grine.

Selvom sådanne situationer kan blive lidt akavede, er de jo også herlige. Vi kan aldrig grine for meget, og det er vigtigt at have det så sjovt som muligt, så længe man lever.

Dette klip (nedenfor) havde den effekt på mig. Det endte med, at jeg sad her bag min computerskærm på arbejdet og skraldgrinte.

Jeg vidste det lille videoklip til nogle kollegaer – og de reagerede på samme måde.

En far ligger på gulvet med sin lille datter lige foran sig. Hun har endnu ikke lært at tale, men faren spørger, hvor mange ærter hun har spist i dag.

Youtube

Da han selv svarer “4 ærter, begynder den lille pige at skraldgrine. Sandsynligvis fordi hendes far siger det med en sjov stemme. Hele situationen er virkelig bedårende.

Han fortsætter med at fortælle 2 små vittigheder om emnet ærter – og datteren reagerer på samme måde på svarerne. Glæde, latter – og ingen af forældrene (moren filmer) kan lade være med at grine med deres søde pige.

Se klippet her nedenfor! Over 200.000 personer har allerede set det – og de fleste virker til at være charmeret af den lille pige! Det er umuligt ikke at blive i godt humør af det her!

[arve url=”https://youtu.be/snl7myyU66Q” /]

Blev man ikke bare i godt humør af at se dette klip? Tryk på del-knapen, hvis videoen havde den effekt på dig, så kan du også sprede lidt glæde til dine venner og familie i dag!