Trodsig teenager nægter at rydde op på sit værelse – se nu morens hårde hævn, som får alle til at grine

Som voksen føles det som en selvfølge at have orden i hjemmet, men som teenager var det for mange af os lidt anderledes. Så endte tøj, affald og brugte tallerkener overalt i hjemmet – til forældrenes store irritation.

Hvad kan man som forælder gøre, når ens rodehoved af et barn nægter at gøre rent efter sig? At råbe eller skælde ud hjælper som regel sjældent med trodsige teenagere, og hånden på hjertet, så er det irriterende konstant at skælde sine børn ud.

Men en mor, Alice Velasquez, løste problemet med sit rodehoved af en teenager på en helt genial måde!

Tænkte kreativt

Efter at Alice havde bedt sine døtre om at gøre rent på deres værelser igen og igen uden succes, indså hun, at hun var nødt til at tage kreative metoder i brug.

En dag, da børnene var i skole, satte hun sin geniale plan i værk, og hun valgte også at dele sin gode idé på Facebook.

“Hvad gør man, når man er træt af at bede sine teenagdøtre om at stoppe med, at få deres værelser til at se ud, som om der bor en hjemløs?

Du smider alt (JA ALT!) i plastposer og sælger dem tilbage til børnene for 250 kroner stykket. (De skal selv tjene penge ved at udføre huslige gøremål).”

Facebook

Opslaget fortsætter:

“Det bedste af det hele?

Sækkene blev pakket efter, hvor tingene blev fundet på værelset – helt tilfældigt! Så med deres 250 kroner kan de købe en pose med snavset vasketøj, en pose med affald eller deres fodboldgrej”

Man kan ikke andet end at hylde denne smarte mor. For hvad gør man ikke, når intet andet hjælper?

Jeg håber virkelig, at børnene fik en lærestreg, og at de holder deres værelser ryddelige fremover.

Del dette smarte trick med dine venner, så flere forældre kan lade sig inspirere!