Sur kælling forlanger at moren stopper med at amme offentligt – uventet hævn giver kvinden et chok

Amning offentlige steder er ofte et varmt samtaleemne. Nogle mener, at amning kun skal finde sted bag lukkede døre, mens flertallet finder det helt naturligt at give sit barn mad.

En sur kælling er ikke ligefrem det pæneste begreb, men der findes sandsynligvis ikke ikke et andet begreb for den anonyme kvinde, der blev rasende på en mor, der ammede sin baby i en offentlig park. Men heldigvis fik kvinden som fortjent, skriver Relay Hero.

At amme offentligt eller ikke amme offentligt – det er det store spørgsmål for mange nybagte forældre. Uanset hvad man vælger, bør det være op til hver person, hvordan man vælger at give sin baby mad. Men ligesom med alt andet i verden er der dem, der altid skal blande sig i, hvad andre gør – men denne gang slog karma til med fuld kraft.

“Sprøjtede mælk på mig med brysterne”

I et Facebook-opslag i en lokal gruppe for den engelske by Dartford skrev en rasende kvinde et anonymt opslag.

I opslaget skrev kvinden:

“Til kvinden i Dartford park, der fandt det passende at amme sin baby, da mit barn og let-distraherede mand sad i nærheden. jeg synes ikke, det var nødvendigt for dig at reagere som du gjorde, bare fordi jeg bad dig om at amme et andet sted.

Du bad mig skride ad helvedes til og sprøjtede mælk på mig med dine bryster, det var meget uberettiget. Håber, du skammer dig!”

“Du fortjente det”

Kvinden, der ikke turde at skrive opslaget i sit eget navn, fik dog ikke den respons, som hun havde forventet. I stedet for opbakning syntes de fleste, at kvinden fik som fortjent.

“Du fortjener virkelig, hvad der skete med dig. Hvis du ikke kan lide det, så lad være med at kigge. Stoler du ikke på din mand, så skil dig ad med ham. Kvinden gav bare sit barn mad, da du forstyrrede hende, det var ikke omvendt”, skriver en kvinde.

“Hun gjorde det rigtige! Lad ikke din usikkerhed over din mands vandrende øjne gå ud over en mor, der giver sit barn mad. Bliv voksen!”, skriver en anden.

Flickr

Hvad synes du? Gjorde kvinden det rigtige ved at reagere på denne måde? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!