Her er den geniale sparkedragt med indbygget gulvmoppe – som får babyen til at gøre rent når den kravler

Som forældre gør man sig selv en tjeneste allerede tidligt at lære sine børn at tage ansvar og hjælpe til i hjemmet, og dermed forbereder dem til voksenlivet.

Madlavning, rengøring og at redde sengen sker ikke automatisk – selvom det kan virke sådan i de tidlige år.

Men nu kommer en genial opfindelse, der kan få selv den mindste i hjemmet til at give en hjælpende hånd med rengøringen – og den er ganske billig!

De fleste forældre ved, at når man får et barn, tager han eller hun det meste af ens fokus. Sådan skal det selvfølgelig også være, men det kan føre til, at noget, man tidligere havde god tid til, nu bliver en lidelse. Det kan være udfordrende at få klaret alt husholdningarbejdet, når man har en lille krudtugle i hjemmet.

Sparkedragt med moppe

Men på den anden side er det aldrig for tidligt at lære de små at hjælpe til i hjemmet. Takket være en genial virksomhed bliver de nu meget lettere fremover, skriver  Diply.

Amazon

For nu kan man nemlig få fingre i en sparkedragt med indbygget gulvmoppe, der gør, at børnene gør gulvet rent, mens de kravler rundt!

Denne smarte og søde dragt har gulvmopper i mikrofiber på både arme og ben. Når de kravler rundt, samler de støv og snavs, som man efterfølgende kan fjerne i vaskemaskinen.

En sjov gave

Sparkedragten kan fås i flere forskellige størrelser, varianter og farver. Den koster mellem 20-30 dollars, altså svarende til cirka 130-200 kroner – og kan blandt andet købes via Amazon.

Amazon

Selvom vi ikke kan garantere, at den er lige så effektiv som en almindelig gulvmoppe, så er det umuligt ikke at smile bare ved tanken om ens egen guldklump i sådan en her. For det er trods alt vigtigt, at de lærer at tage ansvar i en tidlig alder – ikke sandt?

Flere anmeldelser påpeger, at det primært er en sjov lille gave – og det er nok også sådan, at man skal se den. Min veninde, der snart bliver mor, skal med garanti have sådan en af mig!

Amazon

Tryk nu på del-knappen, så alle vordende forældre kan få øjnene op for denne vidunderlige sparkedragt!