Hysterisk 2-årig nægter at følge med far ind – hans geniale løsning hyldes af tusindvis af forældre

Som forælder til små børn har man sandsynligvis oplevet de der trælse situationer, hvor ens trætte børn har skabt en scene ude blandt folk. Det kan nemt blive en pinlig affære, men det værste er trods alt at se sit barn være ked af det.

I de tilfælde gælder det ofte om at være hurtig og effektiv.

Med tiden lærer mange forældre lige præcis, hvad man skal gøre for at få sin lille guldklump i et bedre humør, men nogle gange er man bare nødt til at vifte med det hvide flag og skride lidt mere drastisk til værks.

Især nær ens egen tålmodighed sættes på prøve.

Hvilket også var tilfældet for faren i klippet nedenfor. Han havde lige haft sin 2-årige datter med ude at handle, og den lille pige havde skreget og været utrolig stædig hele turen igennem. Med andre ord havde pigen været rigtig træt, hvilket havde resulteret i en lettere kaotisk opførslen

Hun strejker

Kort sagt havde faren haft en rigtig trættende dag, hvilket man som forældre til små børn kender alt til. Alt er faktisk ikke guld og grønne skove – selvom det selvfølgelig for det meste er fantastisk at have børn!

Da far og datter kom hjem fra butikken, valgte den 2-årige at strejke i form af at lægge sig pladask på jorden, skriver sitet amomama. Moren så det hele gennem vinduet i huset og valgte da, mens hun morede sig over hele episoden, at finde sit kamera frem.

Klippet er siden blevet spredt verden over og set af over 2 millioner – på grund af farens geniale løsning.

Da han har taget alle dagligvarerne ud af bilen, beder han datteren om at rejse sig op igen – men hun nægter!

Men så strækker han sig ned og samler hende op – som om pigen var en af hans poser. Det her er sandsynligvis ikke første gang, at faren har måttet håndtere lignende situationer.

”Rigtig intelligent løsning”

“Hun gør ofte sådanne ting – og det er en af grundene til, at vi elsker hende”, skrev moren, da hun lagde videoen på nettet.

“Det her er en rigtig intelligent løsning – i stedet for at skændes med barnet”, skriver en, der har set videoen.

Jeg fik mig et rigtig godt grin, da jeg så farens smarte løsning! Nu undgik han et skænderi, men fik stadig datteren med in! Tryk nu på del-knappen, så andre forældre også kan se dette klip!