Mor giver baby is for første gang – det uventede svar får nu hele nettet til at grine

Is er en af livets store herligheder! Jeg kan huske, da jeg som lille blev passet af mormor, som altid lod mig spise is efter middagen, selvom min mor meget bestemt havde forbudt det. Men det var min og mormors lille hemmelighed, som vi fniste godt af, når min mor kom for at hente mig igen.

Der er noget helt specielt med is, der tager en tilbage til barndommens ubekymrede år, og jeg kan sagtens forstå de personer, der siger, at det ville være fantastisk at opleve det at være barn igen.

Vidunderlig reaktion

Børn er så uskyldige og nysgerrrige, og deres reaktioner på ting og sager er helt deres egne, de påvirkes ikke af gruppepres eller hvad der er “rigtigt” at mene. De reagerer ganske enkelt, og det er helt vidunderligt at se.

Jeg husker desværre ikke første gang jeg spiste is, og det kommer denne lille fyr i videoen nedenfor nok heller ikke til. Men han er dog så heldig, at han med videoen altid kan se tilbage på sin reaktion, den første gang han smagte en lækker is.

[arve url=”https://www.facebook.com/cutebabyvid/videos/1498776336894164/” maxwidth=”0″ aspect_ratio=”4:7″ /]

Den lille fyrs reaktion er helt fantastisk, og videoen har allerede fået over 500.000 til at grine! Tryk på del-knappen for at sprede glæde blandt dine venner!