Baby møder sin fars tvillingebror for første gang – nu er det utrolige klip set af over 25 millioner

Det kan godt være lidt forvirrende at møde tvillinger. Jeg kan huske, at jeg tilbage i folkeskolen gik i klasse med to tvillingesøstre i tre år. De var stort set identiske og havde meget ens personligheder.

Det var først efter to års skolegang, at jeg var i stand til at kunne kende forskel på dem. Mange gange er man nødt til at finde små detaljer i udseendet, der kan give en et hint om, hvem af tvillingerne man egentlig taler med eller vil i kontakt med.

Sådan noget kan selvfølgelig resultere i sjove og pinlige misforståelser, og tvillingesøstrene i min klasse lavede ofte sjov med deres forældre ved at “skifte plads”. At deres forældre havde svært ved at kende forskel på deres døtre siger alt om, hvor svært det kan være.

Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg mødte tvillinger for første gang. Nu ligner alle jo ikke nødvendigvis hinanden og de kan også have forskellige køn – men i nogle tilfælde er det virkelig fascinerende, hvor identiske to personer kan være.

Mødtes første gang

Et meget godt eksempel på netop det ser vi i videoen nedenfor, der er blevet set lidt over 25 millioner gange på Youtube. Her ser vi tvillingebrødrene Michael og Stephen Ratpojanaku. For et stykke tid siden har førstnævnte fået en søn, og eftersom tvillingerne bor i forskellige byer, har den lille dreng, Reed, aldrig set sin onkel. Indtil nu.

Youtube

Men se nu, når den lille fyr bemærker ligheden mellem sin far og den mystiske mand. Brødrene giver drengen frem og tilbage mellem sig alt efter Reeds ønske, og skiftes også til at bære briller. Reeds forvirring er total!

Det her siger meget om, hvor svært det kan være at kende forskel på tvillinger!

[arve url=”https://youtu.be/y2004Xaz2HU” /]

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den lille charmetrold gav dig et smil på læben!