Babyen græder hysterisk ved sengetid – men se nu far Daniels simple løsning, som får alle forældre til at juble

At have børn er noget så fantastisk! Man får en hel unik mulighed fra første række at se et barn vokse op til at blive et lille selvstændigt menneske med egenskaber, der er meget slående forældrenes, og nogle der skiller sig ud fra, hvordan man selv er.

Men alle forældre kan nok blive enige om, at det at have spædbørn i hjemmet kan være udfordrende og udmattende fra tid til anden.

Derfor er man som forælder nødt til at være lidt snedig, så man også har overskud til at nå sine egne gøremål i løbet af hverdagen – og faren Daniel er ingen undtagelse.

Daniel er en lykkelig far til en lille datter, men kan som alle andre småbørnsforældre blive meget træt fra tid til anden. Specielt når hans datter græder og skriger trøsteløst.

Falder til ro på sekunder

Men Daniel har dog et lille trick i baghånden, der virker hver gang. Når hans lille datter nægter at falde i søvn og bare græder, så laver han en hummende lyd.

Herefter går der bare få sekunder, før hans bedårende datter finder ro og begynder at falde i søvn.

Naturlig forklaring

Daniel har lagt et klip på Facebook, hvor han hummer sin grædende datter i søvne.

Klippet er blevet set og hyldet af hele 43 millioner mennesker, som er fuld af beundring over Daniels kreativitet.

Men det er dog ikke helt Daniels fortjeneste. For den lyd, han laver, minder faktisk meget om den lyd, en baby hører i morens mave under graviditeten, hvilket er med til at berolige dem, da de er vant til lyden.

Her nedenfor er klippet med den kreative Daniel og hans skrigende datter.

Check out this quick clip from my live Facebook video earlier to learn #HowToStopACryingBaby 😂🤣🤗👼😍🙏🏻#OMBaby #DanielEisenman #BreakingNormal #TheFreedomCatalyst

Posted by Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst on Friday, April 21, 2017

Hvor ser det skønt ud, og det er ikke underligt, at Daniels lille trick hyldes af millioner! Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at dele tricket med dine venner, de vil være dig evigt taknemmelig!