Forkælet snotunge nægter at lytte til morfar – hvad han gør på parkeringspladsen chokerer den fremmede

Man plejer at sige, at et godt grin forlænger livet. Og selvfølgelig bliver man både mere frisk og gladere, når ens lattermuskler kommer på arbejde!

For at forgylde denne dag tænkte jeg, at jeg ville byde på en lille sjov og fiktiv historie, jeg faldt over. Den omhandler et emne, som mange af os med garanti kan forholde sig til – at man som voksen forsøger at kæmpe sig igennem en butik med et barn, der skriger og plager.

Denne gang er der tale om en morfar, der har fundet sin helt egen specielle metode til at håndtere sit 3-årige barnebarn – og jeg kan ikke lade være med at grine af slutningen.

Så sørg for at læse hele historien til ende – og hvis den gav dig et smil på læben, så tryk på del-knappen nedenfor, så flere kan nyde godt af den!

En kvinde i et supermarked følger efter en morfar og hans uopdragne 3-årige barnebarn. Drengen skriger og tigger efter kager, da de går forbi kagehylden, noget sodavand, hvis navn hun aldrig har hørt før, is fra fryseren og til sidst slik fra slikhylden.

Det er tydeligt for kvinden, at den gamle mand har hænderne fulde med drengen. Han siger roligt ‘Slap af, Henrik. Vi er snart hjemme’ eller ‘Det er okay, Henrik. Tag nogle dybe åndedrag’, hele tiden.

Pixabay

Drengen bliver stille i et øjeblik, men efter et nyt udbrud fortsætter den ældre mand med at sige, ‘Bare et par minutter mere, Henrik. Det kan du godt klare’.

Fremme ved kassen begynder den lille uvorne unge at smide varer ud af vognen, og morfar siger igen med meget kontrolleret stemme: “Henrik, Henrik, slap af ven, tag det roligt. Vi er hjemme om et øjeblik, forhold dig roligt, Henrik.”

Meget imponeret følger kvinden efter dem ud på parkeringspladsen, hvor morfar laster varerne og drengen ind i bilen.

Shutterstock

I stedet for at sætte sig ind i bilen går kvinden hen til den ældre mand og siger: ‘Undskyld mig, jeg ved, at det ikke rager mig. Men du var fantastisk derinde. Jeg ved ikke, hvordan du gjorde det. Du bevarede hele tiden roen, og uanset hvor højlydt og forstyrrende han blev, fortsatte du roligt med at sige, at alt ville blive godt. Henrik er meget heldig med at have dig som morfar”.

“Tak”, svarede den ældre mand og fortsatte: ‘Men det er mig, der er Henrik. Den lille snothvalp der hedder Kevin.’

Tøv ikke med at dele historien med dine venner på Facebook for at byde dem på et godt grin!