Faren vil få sønnen til at grine for første gang på film, får et chok over lyden der kommer ud i stedet

Den her lille baby og hans far deler et fint øjeblik i klippet, som har taget nettet med storm.

Far er på gulvet og leger med sin lille søn og hans storesøster. Så sker der noget. Det begynder med lidt øjenkontakt, og man kan se noget, der bobler og snart eksploderer i glæde.

Sikke et held, at mor var der med kameraet og fangede øjeblikket! Den lille dreng er så glad og fuld af kærlighed. Jeg bliver helt varm af at se ham!

Til familiens store glæde bryder den lille fyr ud i et fantastisk grin, de sent vil glemme! Alle begynder at grine, som om det er det sjoveste, de nogensinde har set… og det er det sikkert!

Hør bare babyens grin! Han kan ikke lade være med at grine, når han hører sin fars stemme. Jo mere far snakker, desto mere griner drengen!

Da sønnen er i gang, kan far ikke længere holde sit herlige skraldgrin tilbage – og det er på grund af drengens specielle grin!

Han ler nemlig som et lille får!

– Du er ikke et får, du er en dreng, siger faren.

Så kan mor heller ikke holde sig tilbage, og latterfesten er en realitet.

Jeg kunne se det her klip hele dagen. Jeg bliver i så godt humør af at høre den lille fyrs specielle grin. Så afsindigt sødt!

Der går ikke længe, før alle er på gulvet og vrider sig i kramper! Han lyder jo som et får!

Sikke en utrolig lille guldklump! Og hvor er det dejligt, at familien fik det her øjeblik sammen og fik et minde for livet.

Se selv videoen herunder og få et godt grin i dag!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/3hXemG7uTUM” /]

Kom du i godt humør af videoen? Så spred den videre til dine venner! Alle behøver lidt lys og glæde!