Faren mente at teenagedatters shorts var alt for korte – nu er hans geniale lærestreg set af millioner

Sommermoden er ikke ligefrem inspirerende. Sandaler, tanktoppe og andet ser lidt sjusket ud, synes jeg. Men man tilgiver trods alt meget, når vejret er godt.

Men i dag virker det til, at sommermoden bliver mere og mere afslørende. Tanktoppene skjuler mindre, og shortsene kryber tætter op på den kropsdel, vi normalt bruger, når vi sidder på toilettet.

Som forældre kan man godt blive lidt bekymret, når ens børn begynder at gå i lidt for afslørende tøj, hvilket man selvfølgelig kan håndtere på mange forskellige måder.

At skælde sin søn eller datter ud har ofte den modsatte effekt – og derfor valgte en amerikansk at håndtere sin datters nye tøjstil på en helt anden måde, skriver UniLad.

Sommeren er vidunderlig. Solen varmer, vandet er varmt og nætterne lange. Men med sommeren kan vi også forvente at se en hæslig mode, og det virker til, at man i dag næsten konkurrerer om at være så nøgen, man kan blive uden at være det.

Hæsligt korte shorts

Jeansshorts har noget været et af de mest populære stykker tøj de seneste par år. Helst så korte så muligt, så ballerne er synlige.

Det er selvfølgelig op til en selv, hvilket tøj man har på, men at nutidens sommermode er hæslig børn næsten betragtes som fakta i stedet for en holdning.

Det syntes faren Jason Hilley, da han fik øje på sin datter Kendalls shorts, der ifølge ham var aaaalt for korte.

Men i stedet for at skælde sin datter ud, valgte han en helt anden og måske mere pædagogisk tilgang for at få teenagedatteren til at indse, hvor korte hæslige egentlig var.

Købte selv et par

Far Jason bor med sin familie i Florida, og er kendt som en kærlig og humoristisk far.

Så da hans teenagedatter viste sine nye, meget korte shorts frem, valget Jason at købe sit helt eget par ultrakorte shorts.

Facebook

Alt blev foreviget på film

En i familien formåede selvfølgelig at fange alt på film, da far Jason viste sine nye sommershorts frem for sin datter Kendall, som ikke kunne lade være med at grine ad sin tossede fars humor.

Facebook

Det sjove klip blev lagt på Facebook, og er set af over flere millioner!

Se hele klippet nedenfor!

'PARENTING 101'🤣 – A Florida dad's video posted to Facebook is going viral after a hilarious fashion lesson with his daughter. http://bit.ly/2Xp61vX?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=snd&utm_content=wjxt4 "You wear yours out in public? I will wear mine! Parenting 101!" [Video: Jason Hilley]

Posted by WJXT4 The Local Station / News4JAX on Friday, June 21, 2019

Hvad synes du om farens reaktion? Tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan se denne video!