Genert blomsterpige tør ikke gå alene ind i kirken – men se nu reaktionen, når hun vender sig om

Ved ens bryllup vil man gerne have, at alt er perfekt.

Men der opstår ofte små overraskelser, og selv om man er i fuld kontrol, og alt er planlagt ned til mindste detalje, kan det være spændende at se, hvad der sker i løbet af dagen.

Især små charmerende eller sjove indslag kan betyde, at det hele bliver ekstra mindeværdigt!

Hvilket var tilfældet for brudeparret i det vidunderlige klip nedenfor, som er set af over 620.000. Alle er på plads i kirken, og det er tid til, at en lille blomsterpige skal sprede rosenblade i midtergangen.

Overtager opgaven

Men den lille pige er nervøs og lidt genert, hvilket er meget tydeligt at se i videoen, og hun afbryder sin indmarch flere gange. En kvinde, der nok er pigens mor, forsøger at opmuntre ved at styre sin datter i den rigtige retning igen.

Men det går bare ikke, og mens hele kirken ser den lille charmetrolds kamp om at finde modet, så vælger en af forloverne at skride til handling. Pludselig, da pigen vender sig om, mødes hun af en person, som vi tror er hendes far.

Denne gang har pigen ikke andet valg end at gå med ud i midtergangen – og mens hendes fokus nu virker til at bevæge sig fremad, har forloveren overtaget en del af hendes vigtige opgave!

Alle i kirken begynder at grine, og det her er givetvis blot et af de mange smukke minder fra den dag.

Helt vidunderligt! Jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser det søde klip!

Hun er virkelig en charmetrold! Jeg blev helt varm om hjertet af at se det her klip! Farens reaktion er også rigtig sjov! Tryk nu på del-knappen for at give dine venner et smil på læben!