Baby nægter at sove, når mor er væk – hendes geniale løsning hyldes verden over

At have børn er noget så fantastisk! Man får en hel unik mulighed fra første række at se et barn vokse op til at blive et lille selvstændigt menneske med egenskaber, der er meget slående forældrenes, og nogle der skiller sig ud fra, hvordan man selv er.

Men alle forældre kan nok blive enige om, at det at have spædbørn i hjemmet kan være udfordrende og udmattende fra tid til anden.

Derfor er man som forælder nødt til at være lidt snedig, så man også har overskud til at nå sine egne gøremål i løbet af hverdagen.

Melissa Dyktstra fra Australien fik en genial idé. Den lykkelige, men noget udmattede mor kunne ikke få sin datter Olivia til at falde i søvn, hvis Melissa ikke var der med sin hånd hvilende trygt på sin lille datter.

Hyldes verden over

Derfor tog Melissa ganske enkelt en rengøringshandske, lagde lidt ris i den og lagde den på Olivia, da hun var faldet i søvn.

Facebook

Herefter offentliggjorde Melissa et billede med sit lille påfund i en Facebook-gruppe for mødre, hvor de giver hinanden gode råd til de problemer og bekymringer, der kan opstå, når man har børn.

“Der er gået 20 minutter, og hun har stadig ikke bemærket noget. Hun bliver tosset, når hun opdager det, men så har jeg hvert fald nået at drikke min morgenkaffe”, skriver hun i et opslag, som nu hyldes af tusindvis af mødre.

”Nåede at tage et bad”

– Tricket gav mig nok tid til at tage et bad og en kop kaffe, siger Melissa til news.com.au.

Mødre kan virkelig være kloge! Tryk nu på del-knappen for at hylde alle de kæmpende småbørnsforældre derude!